Kwaliteitsborger op de bouw

Samen werken aan optimale bouwkwaliteit

Met een efficiënt bouwproces en lage faalkosten

Digitaal Bouwdossier wil bouwers helpen bij een zo soepel mogelijk bouwproces, met zo laag mogelijke faalkosten. Oprichters Wouter Coenradie en John Niemeijer hebben beide veel ervaring met het optimaliseren van project processen. Uit onderzoek blijkt dat met name in de uitvoeringsfase van het bouwproces nog veel te winnen is. De gedachte achter Digitaal Bouwdossier is simpel. Misverstanden en onnodige kosten zijn te voorkomen door alle documenten en communicatie onder te brengen in één systeem. Digitaal Bouwdossier is daarom opgezet als een gebruiksvriendelijk praktijkgericht software systeem dat documentbeheer, kwaliteitsborging en opleverdossier in één gebruiksvriendelijke tool biedt.

aannemer gebruikt Digitaal Bouwdossier op de bouw

Digitaal Bouwdossier hoort bij Instituut Bouwgaranties

Waar iets wordt gebouwd, kan iets mis gaan. Zulke verstoringen kunnen grote consequenties hebben, zowel voor het bouwproces als financieel. Instituut Bouwgaranties kan dit voorkomen. 

Door tijdens het bouwproces nauwkeurig te meten en constant feedback te geven, worden afwijkingen van bouwtekeningen en beginnende deformaties onmiddellijk gesignaleerd. De goed opgeleide kwaliteitsadviseurs ondersteunen de aannemer tijdens het bouwproces. En met het Digitaal Bouwdossier kunnen aannemers hun bouwproces vereenvoudigen en eenvoudig en snel hun opleverdossier realiseren. 

Zo zorgt Instituut Bouwgaranties voor een zo soepel mogelijk bouwproces en worden faalkosten voorkomen. Wilt u meer informatie? Kijk dan op bouwgaranties.nl.

Informis wordt onder meer door duizenden tankstations ingezet om hun workflow te optimaliseren.
Informis wordt o.m. door duizenden tankstations ingezet om hun workflow te optimaliseren.


Digitaal Bouwdossier is gebaseerd op Informis, het Workflow Management System

Informis is een innovatief softwaresysteem waarmee arbeids- en kennisintensieve processen veel eenvoudiger en sneller kunnen worden uitgevoerd. Dit Informis Workflow Management System wordt door vele bedrijven en instellingen op duizenden locaties succesvol ingezet om hun productiviteit en rendement sterk te verhogen

Het kent vele toepassingen, zoals periodieke keuringen en inspecties, compliance inventarisaties, monsternames, audits, incidenten en ongelukken registers, digitale logboeken en asset management. Ook zorg- en onderwijsinstellingen, met hun grote hoeveelheid informatie en data, profiteren van het gebruiksvriendelijke stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. Voor meer informatie: https://www.victis.nl/